استراتژی بازاریابی چیست؟ نحوه تدوین استراتژی بازاریابی موثر
فرقی نمیکند مدیر شرکتی با چند شعبه در سراسر جهان هستید یا یک پیج فروشگاهی زیر هزار نفر در اینستاگرام دارید، اگر استراتژی بازاریابی نداشته باشید، دیر یا زود شکست میخورید!
استراتژی بازاریابی، نقشه راهی است که کسبوکار شما را به موفقیت میرساند و در مسیر پیشرفت نگه میدارد. اما از بین دهها استراتژی مختلف موجود در بازار، کدامیک واقعا به کار بیزینس شما میآید؟
در این مقاله قرار است به همین سؤال پاسخ دهیم. اول بگذارید تعریفمان از استراتژی بازاریابی را یککاسه کنیم.
استراتژی بازاریابی چیست؟
هدفگذاری برای کسبوکار بدون داشتن استراتژی، فقط یک رویاپردازی بیحاصل است. حالا منظور از استراتژی بازاریابی چیست؟
استراتژی بازاریابی یک برنامه و نقشهراه بلندمدت برای دستیابی به اهداف کسبوکار از طریق درک نیازهای مشتری و ایجاد مزیت رقابتی پایدار است.
فکر کنید صاحب یک مغازه عسلفروشی هستید و قصد دارید درآمد خود را از 50 به 100 میلیون تومان در ماه افزایش دهید. کارهایی که برای رسیدن به درآمد جدید برنامهریزی میکنید و انجام میدهید، استراتژی بازاریابی شماست.
چطور باید این کار را انجام دهید؟
باید بدانید محصول و بهطور کلی کسبوکار شما چه ارزشی برای مشتری ایجاد میکند که آن را جای دیگر پیدا نخواهد کرد و چه کسانی احتمالاً خواستار این محصول با ویژگیهای خاص آن هستند.
در نهایت، بستری را برای برقراری ارتباط با این افراد انتخاب میکنید که کانال بازاریابی شما است.
همۀ اینها مشخص میکند که روش بازاریابی شما چگونه است؛ برای مثال چه نوع تبلیغی به شما کمک میکند به مخاطب هدف خود دست یابید.
اینکه چه مسیری را طی کنید، به نوع استراتژی شما بستگی دارد. در بخش بعدی مقاله، انواع استراتژیهای بازاریابی را بررسی میکنیم.
انواع استراتژیهای بازاریابی
بودجه هر کسبوکاری برای بازاریابی محدود است؛ پس نباید با آن ریسک کنید! باید استراتژیهایی را انتخاب کنید که بیشترین همخوانی را با اهداف، مخاطب و بودجه شما داشته باشد. لازمه آن این است که اول گزینههای روی میز را خوب بشناسید.
بازاریابی محتوایی
محتوا پادشاه است! اگر به دنبال راهی هستید که مشتریان برای همیشه شما را دنبال کنند راز آن بازاریابی محتواست. در این نوع بازاریابی بهجای تمرکز بر فروش، روی دغدغههای مخاطب متمرکز شده و در قالب محتوا سعی در رفع مشکلات میکنید. این کار باعث میشود مشتری بهسمت خرید از شما حرکت کنند.
بازاریابی محتوایی از طریق کانالهای مختلفی انجام میشود. برخی از مهمترین این کانالها عبارتاند از:
شبکههای اجتماعی: شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و لینکدین کانالهای مهمی برای بازاریابی محتوایی هستند. با تولید محتوای جذاب و آموزنده در شبکههای اجتماعی، میتوانید با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید.
بلاگ: بلاگ یکی از بهترین کانالهای بازاریابی محتوایی است. با تولید محتوای جذاب و مفید در بلاگ خود، میتوانید مخاطبان جدیدی جذب کنید و با مخاطبان فعلی خود ارتباط برقرار کنید.
ایمیل مارکتینگ: ایمیل مارکتینگ نیز یک کانال مؤثر برای بازاریابی محتوایی است. با ارسال ایمیلهای منظم به مخاطبان خود، میتوانید آنها را بهروزرسانی کنید و محتوای جدید خود را به آنها معرفی کنید.
پادکست: علاقه مخاطبان ایرانی به پادکست هر روز در حال افزایش است. با استفاده از این کانال میتوانید محتوا خود را به گوش افراد برسانید.
بیشتر خوانید: آشنایی با اینستاگرام مارکتینگ و کاربردهای آن
بازاریابی مبتنی بر شبکههای اجتماعی
حدس میزنم اگر الان به صفحه موبایلتان نگاه کنید، حداقل یک نوتیفیکیشن از شبکههای اجتماعی دارید! سوشالمدیا بیشتر از همیشه بین مردم فراگیر شدهاند.
کلید موفقیت در شبکههای اجتماعی تولید محتوای سرگرمکننده و آموزشی است.
شبکههای اجتماعی امکانات زیادی برای دیدهشدن در اختیار شما میگذارند؛ برای مثال اگر محتوایی تولید کردهاید و تمایل دارید افراد زیادی آن را ببینند، میتوانید با استفاده از تبلیغات گسترده، آن را در معرض دید افراد زیادی قرار دهید.
همچنین میتوانید یک شعبه مجازی برای فروشگاهتان در سوشال مدیا باز کنید تا دیگر محدود به مکان فیزیکی نباشید، لید جمعآوری کرده و رابطه خوبی با مشتریانتان بسازید.
اگر سایت دارید، از طریق شبکههای اجتماعی میتوانید ترافیک قابل توجهی وارد سایتتان کنید.
بازاریابی از طریق اینستاگرام
طبق آمار سایت Forbes اینستاگرام با ۲ میلیارد کاربر پیشتاز شبکههای اجتماعی است. اگر کسبوکار کوچکی دارید، این روش از تمام استراتژیها موثرتر است! برای این که از اینستاگرام به بهترین شکل ممکن استفاده کنید، به نکات زیر توجه کنید:
- اینستاگرام یک شبکه اجتماعی بصری است، پس کیفیت فیلم و عکسهای خود را بالا ببرید.
- هشتگها را فراموش نکنید! با هشتگ مناسب میتوانید ورودی پستهایتان را تا چند درصد افزایش دهید.
- ریلز پرطرفدارترین محتوا اینستاگرام است. از آن غافل نشوید.
- روی ترندهای سوشال مدیا موجسواری کنید! این کار باعث میشود ورودیهای زیادی از اکسپلور داشته باشید.
- پیجی منظم و با هایلایتهای مناسب داشته باشید تا فالورهای شما بهراحتی به اطلاعات مورد نیازشان برسند.
- بایوی دقیق همراه با مشخصات یا وجه تمایز کسبوکارتان بنویسید. اگر سایت دارید حتما در این قسمت اضافه کنید.
- قصهگو باشید و بهصورت منظم استوری بگذارید.
- از تبلیغات گسترده استفاده کنید تا افراد زیادی را با خدمات و محصولاتتان آشنا کنید.
اگر دنبال بیشترین نتیجه و نرخ بازگشت سرمایه (ROI) هستید، حتما اینفلوئنسر مارکتینگ را در اینستاگرام امتحان کنید. هرچقدر هم که شما از نکات و خوبیهای محصولتان بگویید بهاندازه وقتی که این حرفها از دهن یک اینفلوئنسر بیرون بیاید تاثیر نخواهد داشت!
اگر میخواهید استفاده از این استراتژی را یک قدم حرفهایتر کنید، جریان را فراموش نکنید. دردسرهایی مثل مذاکره با اینفلوئنسر و گرفتن اینسایت را به جریان بسپارید و از بین لیست بلند بالای افراد، اینفلوئنسر مربوط به حوزه خودتان را انتخاب و با هزینهای مناسب از این بازاریابی استفاده کنید.
بازاریابی از طریق تلگرام
طبق گزارش منتشر شده از یکتانت، پس از اینستاگرام، تلگرام محبوبترین شبکه اجتماعی کسبوکارهاست. پس اگر کالا یا خدماتی برای فروش دارید، تولید محتوا و تبلیغات در تلگرام را فراموش نکنید. البته تبلیغات و انتخاب کانال مناسب در این شبکه فوتوفن خاص خود را دارد. با استفاده از جریان بهترین کانالهای مرتبط به کسبوکارتان را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: تلگرام مارکتینگ چیست؟
برند مارکتینگ
اگر یک کسبوکار تازه هستید، این قسمت را به دقت بخوانید! برند چیزیست که مردم شما را با آن بهخاطر میآورند! از لوگو گرفته تا وجه تمایزتان از رقبا، همه و همه برند شما را میسازند.
با کارکردن روی برندتان، کاری میکنید که مخاطبان نام شما را با ویژگیهایی که خودتان میخواهید بهیاد بیاورند؛ برای مثال، همه اپل را به نوآوریهایش میشناسند.
بهمرور زمان، با اهمیتدادن به بازاریابی برند کاری میکنید که دیدن نام و لوگوی برند شما برای انتخاب کالایتان کافی باشد.
بازاریابی ویدئویی
آخرین بار کی ویدئو دیدید؟ احتمالا کمتر از دو ساعت پیش! ما با ویدئو احاطه شدهایم؛ چون ویدئوها فوقالعاده اثربخش هستند. طبق آمار سایت Hubspot کسبوکارهایی که از ویدئو استفاده کردهاند 43 درصد افزایش درآمد داشتهاند. چه ویدئوی کوتاه و ریلز میسازید، چه از ویدئوهای بلند و آموزشی یا موشنگرافیک استفاده میکنید، این روش بازاریابی جواب میدهد!
بازاریابی موتورهای جستوجو
فرض کنید قصد سفر به کشور دیگری را دارید، مطمئنا اولین کاری که میکنید جستوجوی عبارت «تور کشور…» یا «سفر به…» است. اگر کسبوکاری به اندازه کافی روی محتوا و SEO خود کار کرده باشد، اولین گزینهای خواهد بود که توسط مشتری دیده میشود.
در واقع اگر سایت شما در نتایج صفحه اول جستوجو ظاهر نشود، مشتری خاصی از گوگل دریافت نخواهید کرد!
در بازاریابی موتورهای جستوجو، كلمات کلیدی مرتبط با کسبوکار شما، سئوی داخلی و سئوی تکنیکال تعیینکننده هستند.
فراموش نکنید در نهایت، برای گوگل این مهم است که محتواهای سایت شما برای مخاطب ارزشآفرینی کند.
کار دیگری که میتوانید انجام دهید، ثبت لوکیشن کسبوکار خود در گوگلمپ است. گوگل در نتایج جستوجوها سعی میکند به نزدیکبودن از لحاظ مکانی هم توجه کند.
برای مثال، وقتی شما جستوجو میکنید «سالن زیبایی»، در صفحه نتایج، لوکیشن سالنهای زیبایی نزدیک به خود را میبینید.
بازاریابی دهانبهدهان
فرض کنید تبلیغ مایعلباس شویی «الف» را در شبکههای اجتماعی دیدهاید و مایع لباسشویی «ب» را مادرتان به شما معرفی کرده است. کدام را میخرید؟ قطعا «ب»! بازاریابی دهانبهدهان یکی از موثر ترین روشهای بازاریابی است. فقط کافیست مشتریان خود را راضی نگه دارید و موضوعی برای صحبت کردن به آنها بدهید.
جایگاه شبکههای اجتماعی در استراتژی بازاریابی
طبق آماری مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که در یکتانت منتشر شد، بیش از ۷۰ درصد مردم ایران بهصورت مداوم از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
این موضوع تبدیل به یک فرصت طلایی برای کسبوکار شدهاست. هر فرد بهصورت متوسط ۲۷۵ صفحه را دنبال میکند و اگر کمی به خود بجنبید میتوانید یکی از این ۲۷۵ صفحه باشید.
اینستاگرام و تلگرام محبوبترین شبکههای اجتماعی در کشور ما هستند. برای همین باید به این دو شبکه توجه ویژه داشته باشید تا از رقبایتان عقب نمانید.
اما چطور میتوانیم در شبکههای اجتماعی یک استراتژی موثر داشته باشیم و از این فرصت استفاده کنیم؟
بازاریابی در شبکههای اجتماعی به دو موضوع اشاره میکند، اول استراتژی تولید محتوا و نوع حضور ما در سوشال مدیا و دوم بازاریابی برای خود صفحه اجتماعی ما است.
بازاریابی از طریق محتوا
برای ماندن در لیست صفحاتی که افراد آنها را دنبال میکنند در یک کلام باید مفید باشید و مفید بمانید! فعالیت مستمر و سودمند رکنهای موفقیت در بازاریابی محتوا هستند. نباید اجازه دهید مخاطب طعم محتوای خوبتان را فراموش کند. بگذارید از طریق فعالیت همیشگی مشتریانتان به شما عادت کنند و همواره منتظر پست بعدیتان باشند!
البته هرچقدر هم محتوای خوبی داشته باشید تا زمانی که افراد از وجود آن اطلاع نداشته باشند نمیتوانند آن را دنبال کنند. پس باید برای پیجتان بازاریابی کنید.
بازاریابی در شبکههای اجتماعی
چه قصد داشته باشید آگاهی از برندتان را بالا ببرید، چه فروش خود را چندبرابر کنید، نیاز به یک استراتژی بازاریابی برای پیج یا کانال خود دارید. استراتژی خوب باعث میشود ره صدساله را یکشبه طی کنید؛ اما برعکس این موضوع هم ممکن است اتفاق بیفتد!
بازاریابی در شبکههای اجتماعی بسیار حساس است و یک اشتباه کوچک میتواند باعث هدررفتن سرمایه شما شود. پس بهتر است برای انجام این کار از ابزارهایی که قبلا امتحان خود را پس دادهاند، در کنار یک تیم حرفهای استفاده کنید.
با استفاده از جریان میتوانید تبلیغات خود را به مخاطبین هدف نشان داده و با تعرفههای مناسب در هزینههایتان صرفهجویی کنید.
بررسی یک کمپین اگر بیشتر از اجرای آن مهم نباشد، کمتر هم نیست! با بررسی و گزارشگیری و تحلیل است که میتوانید استراتژی بعدی خود را بهتر کنید، جریان بهصورت کامل اطلاعاتی مثل پستها، نرخ تعامل، اطلاعات فالوئرها و… را در اختیار شما میگذارد.
حالا چطور استراتژی بازاریابی شبکههای اجتماعی خود را بنویسیم؟ از ۲ روش بخش بعد استفاده کنید.
معروفترین استراتژیهای بازاریابی
فرض کنید قصد دارید یک استراتژی برای مغازه عسلفروشیتان بنویسید. اما مخاطب این استراتژی کیست؟
قطعا سلیقه اکبر آقا کبابی و سارا خانوم آرایشگر در انتخاب یکی نیست!
قشرهای مختلفی در جامعه زندگی میکنند؛ پس اگر سعی در راضینگهداشتن همه کنیم تقریبا نمیتوانیم هیچکس را به مشتری تبدیل کنیم!
پس راه حل چیست؟ دست بر قسمتی از بازار بگذاریم که به احتمال بیشتری تبدیل به مشتری ما میشوند. با کمک دو روش STP و SWOT میتوانیم استراتژیهای مخصوص به خودمان را طراحی کنیم.
تدوین استراتژی بازاریابی با استفاده از STP
STP مخفف سه کلمه Segmentation (بخشبندی)، Targeting (هدفگیری)، Positioning (جایگاهیابی) است. برای تدوین استراتژی بازاریابی به این روش، سه قدم مهم داریم:
قدم اول: بخشبندی
بخشبندی مشتریان به معنیتقسیمبندی آنها به گروههای مختلف بر اساس ویژگیهایشان است. این تقسیمبندی را میتوانید بر اساس ویژگیهای جمعیتشناختی، روانشناختی، جغرافیایی و رفتاری انجام داد. هرچه گروه خود را دقیقتر مشخص کنیم و از خیر بلندپروازیهایی مثل تصاحب کل بازار بگذریم، راحتتر به خال یعنی اهداف مارکتینگمان میزنیم.
قدم دوم: هدفگیری
پس از اینکه افراد به گروههای مختلفی تقسیم شدند، حالا وقت این است تا بفهمیم کدام گروه به احتمال بیشتری پتانسیل استفاده از محصول و خدمات ما را دارد و آنها را هدفگیری کنیم. سعی کنید گروهی را هدف بگیرید که اولا رقابت کمتری برای رسیدن به آنها داشته باشید و ثانیا راحتتر حاضر باشند برای محصول شما پول خرج کنند. مثلا سارا خانوم آرایشگر به احتمال بیشتری از ما عسل میخرد!
بیشتر بخوانید: چگونه مخاطب هدف را در اینستاگرام پیدا کنیم؟
قدم سوم: جایگاهیابی
جایگاهیابی به این معنی است که دوستدارید افراد شما را با چه وجه تمایزی به یاد بیاورند. در واقعجایگاهتان تصویری است که مخاطب از شما در ذهن دارد.این تصویر ذهنی نگاه مخاطب را به تمام محصولات و خدمات شما تحت تاثیر قرار میدهد.برای مثال همه ما پس از شنیدن خودرو های تسلا، یاد نوآوری آنها میافتیم.
در مثال عسل فروشی اسم ما میتواند یادآور عسلی طبیعی برای مشتری باشد.
طراحی استراتژی بازاریابی با استفاده از ماتریس SWOT
ماتریس SWOT یکی از روشهای معروف برای بررسی نقاط قوت، ضعفها، فرصتها و تهدیدهای (SWOT) یک شرکت یا برند است. با این روش میتوانید در تدوین استراتژی خود از نقاط قوت و فرصتهای در دسترس استفاده کنید و همزمان حواستان به نقاط ضعف و تهدیدها نیز باشد.
اگر میخواهید از این روش استفاده کنید به مراحل زیر عمل کنید:
گام اول: شناسایی نقاط قوت ، ضعف، فرصت، تهدیدها
یک لیست از نقاط ضعف و قوت کسبوکارتان تهیه کنید. برای ساخت این لیست میتوانید از دادههایی مثل اینسایت کمپینهای قبلیتان در جریان استفاده کنید. این دادهها اطلاعات ارزشمندی درمورد چگونگی عملکردتان در گذشته به شما میدهند.
همچنین بازار را بررسی کنید و از فرصت و تهدیدها کاملا آگاه شوید.
گام دوم: تحلیل ترکیبی ماتریس و طراحی استراتژی بهینه
حالا نوبت ترکیب کردن نتایج گام اول است. اگر میخواهید به یک استراتژی عالی برسید، نیاز است تا چندبعدی به ماجرا نگاه کنید. باید بتوانید نقاط قوت و فرصتها را با هم ترکیب کرده تا استراتژی مؤثری بسازید.
در ادامه، نقاط ضعف و تهدیدها را با هم ترکیب کنید و راهی برای مقابله با آنها بچینید.
در آخر نقاط ضعف رقبا را به فرصتی برای خودتان تبدیل کرده و از نقاط قوت خودتان هم راهی برای مقابله با تهدیدهای بازار بسازید.
حال تمام این تحلیلها را کنار هم بگذارید و یک استراتژی برنده بنویسید.
با هر روشی که استراتژی خود را نوشتید، اگر نکاتی که در ادامه توضیحمیدهیم را در نظر نگیرید، احتمال زیاد شکست میخورید!
بیشتر بخوانید: راهنمای تدوین استراتژی تبلیغات در اینستاگرام
چگونه استراتژی بازاریابی موثر بنویسیم؟
چه از روش SWOT استفاده کنید چه STP یا هر روش دیگری، استراتژی شما نیازمند 6 رکن اساسی است تا تاثیرگذار باشد:
شناخت مشتریان: برای طراحی استراتژی بازاریابی باید ابتدا درمورد گروههای متفاوت مشتریها تحقیق کنید، سن، جنسیت، عادات و سلایق آنها بشناسید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا براساس نیازهای واقعی آنها استراتژی بنویسد. برای بدست آورن این دیتا ارزشمند میتوانید از اطلاعاتی که شبکههای اجتماعی در اختیارتان میگذارند استفاده کنید.
روش دیگر برای شناخت مخاطبان هدف، استفاده از پرسشنامه است. با پرسشنامه اطلاعات دقیق مخاطب را از خود او دریافت کنید!
همچنین میتوانید از داشبورد جریان استفاده کنید که اطلاعات مفیدی درمورد مخاطبان اینفلوئنسرها در اختیار شما میگذارد.
تعیین بودجه: اگر در ابتدا ندانید بودجه شما دقیقا چقدر است، ممکن است پس از نوشتن یک استراتژی عالی، تفاوت بودجه مورد نیاز و موجودیتان سیلی سردی به برنامهریزیهای شما بزند! پس از این نکته غافل نشوید و در ابتدا راه مبلغ بودجه را شفاف کنید.
تعیین هدف: سنگ بزرگ نشانه نزدن است! با توجه به بودجهای که دارید یک یا دو گروه از مخاطبان را انتخاب کنید. این کار نیازمند تحقیق عمیق در بازار است تا بهترین مشتریها متناسب با شرایط را انتخاب کنید.
انتخاب روش بازاریابی: حالا وقته انتخاب است! از بین انواع استراتژیهای بازاریابی، روشی برای ورود به بازار انتخاب کنید. شبکههای اجتماعی را در این مرحله از یاد نبرید.
رصد و ارزیابی: اگر نتوانید عملکرد یک کمپین بازاریابی را اندازهگیری کنید، عملا فقط پولتان را در جوب ریختهاید. شاخصهای درستی برای سنجش عملکرد استراتژی خود تعیین کنید. اگر از سوشالمدیا استفاده میکنید. اینسایت جریان کاملترین اطلاعات از نحوه پیشرفت استراتژیتان را در اختیار شما میگذارد.
ارتباط با مشتریان: ارتباط مستمر و فعال با مشتریان از طریق رسانههای اجتماعی، محتوا و خدمات پس از فروش، بسیار مهم است. استراتژی خود را برای ایجاد ارتباط نزدیک و طولانیمدت با مشتریان طراحی کنید.
یادگیری و تطابق: همیشه در حال یادگیری و بهبود باشید. اطلاعات و تجربیات جدید را دریافت کرده و استراتژی خود را بر اساس این دانش آپدیت کنید. بازار در حال تغییر است و شما باید از همیشه بروز باشید.
اگر بهترین استراتژی دنیا را هم در یک درگاه نامناسب بچینید، به اهداف مارکتینگتان نمیرسید. مثل این میماند که خلاقانهترین و بهترین بیلبورد شهر را در خیابانی بگذارید که تمام خانههایش متروکه است!
سعی کنید روشهای مختلف را در استراتژی خود بگنجانید و حتماً از شبکههای اجتماعی بهعنوان یکی از مستقیمترین و نزدیکترین کانالهای ارتباطی با مخاطب استفاده کنید.
به کمک جریان استراتژی بازاریابی خود را در شبکههای اجتماعی موثرتر کنید.
جریان؛ پلتفرم تبلیغات در شبکههای اجتماعی
اجرای استراتژی بازاریابی هزینهبر است، و شما فرصت سعیوخطا کردن با سرمایه خود را ندارید. جریان اینجاست تا مطمئن شوید که با بهترین قیمت، بیشترین نرخ بازگشت سرمایه را خواهید داشت.
چه استراتژی شما اینفلوئنسر مارکتینگ باشد، چه قصد دارید تبلیغ ساخت خودتان را به صورت بازدیدی در پیجهای دیگر به نمایش بگذارید، جریان یک لیست با دستهبندی دقیق مخاطبان برای شما حاضر کرده است.
اگر با هدف افزایش آگاهی بهدنبال تبلیغات گسترده هستید، میتوانید از خدمت تبلیغات اینستاگرام که به دو صورت تعرفهای و بازدیدی است، استفاده کنید. در این روش محتوای شما بهصورت گسترده در پیجهای مختلف نمایش داده میشود.
اگر میخواهید با اینفلوئنسر خاصی کار کنید و او محتوای شما را تولید کند، باید از تبلیغات اینفلوئنسری استفاده کنید.
فقط کافی است بودجه خود را مشخص کنید لیستی از پیجهای مورد نظرتان را آماده کنید و کمپین خود در جریان را راه بیندارید.
با این کار، جریان تمام مراحل مذاکره با اینفلوئنسرها یا صاحبان پیجها را برای شما انجام میدهد. شما میتوانید با خیال راحت روی کسبوکار خود تمرکز کنید و مطمئن باشید که تبلیغات شما به دست مخاطبان هدف میرسد.
البته خدمات جریان محدود به اینستاگرام نیست و میتوانید در دیگر شبکههای اجتماعی هم مثل لینکدین و تلگرام، تبلیغات خود را انجام دهید.
علاوه بر این، جریان ابزارهای تحلیلی قدرتمندی را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید نتایج تبلیغات خود را بهطور دقیق اندازهگیری کنید. با استفاده از این ابزارها، میتوانید کمپینهای تبلیغاتی خود را بهینه کنید و بیشترین بازدهی را از آنها کسب کنید.
منابع HURREE | Forbes | investopedia
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.